Jump to content
  • Announcements

    • Mavric

      *NEW* Husker Football Commits - DE Casey Rogers, RB Miles Jones, WR Dominick Watt   01/16/2018

      Huskers get a commitments from   Avon, Connecticut Defensive End Casey Rogers Fort Lauderdale, Florida Running Back/Wide Receiver Miles Jones Hollywood, Florida Wide Receiver Dominick Watt   See the 2018 Class   Who's Next?
    • Mavric

      The 2018 HuskerBoard Starting Lineup   01/17/2018

      The 2018 HuskerBoard Starting Lineup is now live! Click HERE to read the rules, and look in the Contest Crib for nomination and voting threads throughout the next several weeks.   This is a great opportunity to say "thanks!" to your fellow HuskerBoard members for keeping you informed or entertained throughout the past year. Nominate your favorite HuskerBoard member today!
Red Five

The board’s broke

Recommended Posts

There was a new SSL certificate installed yesterday afternoon and whoever did some "reconfiguring" so that everything used HTTPS.  That seems to have messed a bunch of stuff up.

 

I have tried to message them back saying it is causing issues but haven't heard anything back yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I noticed there were some things you can't sort on the Leaderboard page, but that's all I've seen. What else is broken?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can't navigate between pages in a thread. i.e. if you're on page 8 and want to go back to page 7 or 6, can't.

 

Status update comments- can only see the last 3 comments. When click the more button get a warning asking if you're sure which does nothing either way.

 

Those are the things I've noticed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't see embedded tweets in any posts. 

 

Clicking on the star/dot isn't taking me to the last unread post in a thread

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can't give +1s.  Or you can, but once you do and then refresh that page they are gone.

 

I +1'd Mav's post responding to my post.  But when I came back to this thread it had vanished.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Comfortably Numb said:

Can't can't can't.....we need to focus on what we can do :P:lol:

Disparage Nick Gates?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't know what to think.  The guy who emailed us about renewing the SSL certificate doesn't think it would have done any of this.  But it seems really odd that it seemed to break at about the same time.

 

Here's my list of stuff that doesn't work.  Let me know what needs added:

 - The Next/Prev Page navigation buttons at the bottom of threads don't work

 - You can only see three status update replies, even if it says there are more

 - Some of the Moderator tools (move/merge) don't work.

 - You can't insert a link into a post

 - Reports of the +1 function not working

 - Tweets not embedding

 - Editing posts

Share this post


Link to post
Share on other sites

On Chrome, if I click the little shield icon in the address bar and click "Load unsafe scripts" then most of all that functionality returns, if that's helpful.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, Mavric said:

I don't know what to think.  The guy who emailed us about renewing the SSL certificate doesn't think it would have done any of this.  But it seems really odd that it seemed to break at about the same time.

 

Here's my list of stuff that doesn't work.  Let me know what needs added:

 - The Next/Prev Page navigation buttons at the bottom of threads don't work

 - You can only see three status update replies, even if it says there are more

 - Some of the Moderator tools (move/merge) don't work.

 - You can't insert a link into a post

 - Reports of the +1 function not working

 - Tweets not embedding

 

On the next page thing, if you right-click and choose Open Link in New Tab, it'll go to the next page.

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, Mavric said:

I don't know what to think.  The guy who emailed us about renewing the SSL certificate doesn't think it would have done any of this.  But it seems really odd that it seemed to break at about the same time.

 

Here's my list of stuff that doesn't work.  Let me know what needs added:

 - The Next/Prev Page navigation buttons at the bottom of threads don't work

 - You can only see three status update replies, even if it says there are more

 - Some of the Moderator tools (move/merge) don't work.

 - You can't insert a link into a post

 - Reports of the +1 function not working

 - Tweets not embedding

Can't edit posts.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, BigRedBuster said:

Can't edit posts.

 

I can edit posts but it takes me to a different page instead of doing it inline.  Do you not even get that?  Or what does it do when you click 'Edit'?

26 minutes ago, Landlord said:

On Chrome, if I click the little shield icon in the address bar and click "Load unsafe scripts" then most of all that functionality returns, if that's helpful.

 

I tried this and it changes the address bar to say Not Secure but it doesn't seem to fix anything.  :dunno

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, Mavric said:

 

I can edit posts but it takes me to a different page instead of doing it inline.  Do you not even get that?  Or what does it do when you click 'Edit'?

 

When I click "edit", the little circle spins like it's trying to work....but it never does anything.  FYI....I'm using Safari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think a lot of things are back. Page navigation works.  I'm able to give +1s again (see post above).  I can sort the leaderboard.

 

Thanks muchly to whomever fixed this!  :thumbs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup, looks like tweets are back, status updates lets you see all the replies, and the "take me to last unread post" feature is back.

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

It looks like the issue is resolved. It probably had to do with our host trying to help and configure the whole site to load differently, which probably broke a whole bunch of stuff. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm still having trouble posting pics/memes.

"There was a problem posting uploaded file. Please contact for assistance."

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, MLB 51 said:

I'm still having trouble posting pics/memes.

"There was a problem posting uploaded file. Please contact for assistance."

 

Can you post the link to the pic you're trying to post?

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Mavric said:

 

Can you post the link to the pic you're trying to post?

Yeah, that seems to work. I use to just copy & paste the pic not sure why that doesn't work anymore.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tweets seem to be broken for me starting yesterday (or possibly before). I see them but as half-cutoff text instead of how they've normally been displayed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/12/2018 at 1:36 PM, RedDenver said:

Tweets seem to be broken for me starting yesterday (or possibly before). I see them but as half-cutoff text instead of how they've normally been displayed.

Tweets still not working correctly for me.

 

3 hours ago, knapplc said:

The favicon has disappeared in the last day or so. 

What's a favicon?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×