Jump to content


Multi-quote not working.


Recommended Posts


5 minutes ago, Scarlet said:

See screenshot

 

If I click on one response to multi-quote then on another it stays at "quote 1".  It should say "quote 2" then hit that icon and proceed, right?

 

Unless I doing something wrong it seems like it's not working on my Droid phone.

Screenshot_20211124-131143.thumb.png.b91db63f1fe5112d41eca830911bd768.png

 

 

This hasn't worked for me for a while. Doesn't matter if it's desktop or mobile :dunno 

  • Plus1 1
  • Thanks 1
Link to comment
22 minutes ago, Scarlet said:

Thanks.  I thought maybe it was my tech skills again.  

 

When people first reported it, it was still working for me.  Then it quit a couple weeks later and I haven't gotten it to work again since.  Not sure what could be causing that.

Link to comment
1 hour ago, Scarlet said:

Thanks.  I thought maybe it was my tech skills again.  

 

1 hour ago, Mavric said:

 

When people first reported it, it was still working for me.  Then it quit a couple weeks later and I haven't gotten it to work again since.  Not sure what could be causing that.

 

Desktop with Firefox still works.

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...